Pekoni-porsaanpaisti ja lämmin tomaattisalsa
6
Henkeä
90 min

Pekoni-porsaanpaisti ja lämmin tomaattisalsa

Raaka-aineet

PAISTI

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

TOMAATTISALSA

6 kpl tomaattia

1 kpl valkosipulin kynsiä

1 kpl punaista chilipaprikaa

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Kuivaa fileen pinta paperilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan ja asettele pekoniviipaleet hieman lomittain päälle. Paahda ensin kuumassa 225 asteisessa uunissa n. 10 min, kunnes pinta on rapea. Laske lämpö 150 asteeseen ja laita paistomittari paksuimpaan kohtaan. Kypsennä kunnes sisälämpötila on 80 astetta. Ota pois ja peitä foliolla.

Tomaattisalsa:
Kuutioi tomaatit, poista chilistä siemenet ja hienonna valkosipulin kanssa. Kiehauta kattilassa sokeri ja etikka. Lisää tomaatti, hienonnettu chili ja valkosipuli. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pekonipaisti lämpimän tomaattisalsan ja esim. perunamuusin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit