Pekoni-juustokiusaus
5
Henkeä
45 min

Pekoni-juustokiusaus

Raaka-aineet

1 kg peruna-sipulisekoitusta

2 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

2 dl ruokakermaa

150 g mozzarella-raastetta

1 kpl valkosipulin kynsiä

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

1 rkl juoksevaa margariinia

Näin se hoituu

Voitele uunivuoka juoksevalla margariinilla. Levitä vuoan pohjalle puolet peruna-sipulisekoituksesta. Ripottele seoksen päälle puolet suolasta, pippurista ja puristettu valkosipulinkynsi. Lado myös puolet pekoniviipaleista seoksen päälle. Lisää loppu peruna-sipulisekoitus ja sen päälle suola, pippuri,pekoni ja ruokakerma. Ripottele lopuksi päälle juustoraaste. Paista kiusaus 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit