Jauheliharesepti: Pecorinolasagne
5
Henkeä
60 min

Pecorinolasagne

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Nauta-sika Jauheliha 20%

1 prk (400 g) Pecorino-pastakastiketta

2 kpl valkosipulin kynsiä

1 dl ranskankermaa 5%

150 g lasagnelevyjä

100 g Pecorino-juustoa

Näin se hoituu

Ruskista jauheliha ja lisää sen päälle pecorinokastike, mausta valkosipulilla ja fraichella. Lado kastiketta ja lasagnelevyjä kerroksittain vuokaan. Leikkaa vuoan pinnalle ohuita lastuja juustosta. Paista 200 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok