Parmesanbroileria ja kasvishöystöä
4
Henkeä
45 min

Parmesanbroileria ja kasvishöystöä

Raaka-aineet

1/2 pkt Atria Perhetilan 550g Broilerin Ohut Fileeleike Pintamaustettu

1 kpl keltuainen

suolaa

pippuria

Kuorrute:

3/4 dl korppujauhoja

3/4 dl parmesan-raastetta

1 rkl persiljaa silputtuna

1 rkl yrttitarha-maustesekoitusta

Paistamiseen:

voita

öljyä

Kasvishöystö:

2 rkl oliiviöljyä

1 kpl munakoiso kuutioina

1 kpl sipuli kuutioina

2 kpl varsisellerin vartta viipaleina

2 kpl tomaattia kuutioina

1 rkl tomaattipyreetä

2 rkl punaviinietikkaa

1 rkl sokeria

100 g mustia ja vihreitä oliiveja lohkoina

2 rkl kapriksia

suolaa

mustapippuria

1 ruukku basilikaa suikaleina

Näin se hoituu

Ruskista munakoiso ja sipuli kevyesti öljyssä. Lisää varsiselleri, tomaatti, tomaattipyre, punaviinietikka ja sokeri, hauduta kannen alla noin 15 min. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää oliivit ja kaprikset, hauduta 5 min. Tarkista suola ja lisää basilika.

Mausta broilerin leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kuorruteainekset.
Sivele leikkeet keltuaisella ja leivitä kuorruteseoksella.
Paista voi-öljyseoksessa. Tarjoa kasvishöystön ja patongin kera

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit