Paprikalla maustetut viljaporsaan ulkofileeleikkeet, grilliperunat ja tomaatti-sipulivinegrettiä
4
Henkeä
60 min

Paprikalla maustetut viljaporsaan ulkofileeleikkeet, grilliperunat ja tomaatti-sipulivinegrettiä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Paprika

Atria 500g Voi-tilli Grilliperunat

1 1/2 dl oliiviöljyä

2 banaanisalottisipulia

3 oksaa timjamia

4 tomaattia

3 rkl valkoista balsamicoa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

1. Ota leikkeet huoneenlämpöön noin 1 h ennen grillausta.
2. Aloita leikkaamalla salottisipulit pieniksi kuutioiksi. Kaada oliiviöljy pieneen kattilaan ja nosta sipulit ja timjamit kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä noin puoli tuntia kunnes sipulit ovat kypsiä ja läpikuultavia. Kypsennyksen aikana leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, mausta suolalla ja valuta siivilässä.
3. Lisää tomaattikuutiot, balsamico, suola ja pippuri jäähtyneen öljyn joukkoon ja sekoita. Anna maustua noin tunti ja tarkista maku.
4. Kuumenna ensin grilliperuna Toscana miedolla lämmöllä ja lopuksi grillaa viljaporsaanleikkeet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
5. Valuta tomaatti–sipulivinegretistä ylimääräinen öljy pois ja tarjoile se viljaporsaan ulkofileeleikkeiden ja grilliperunoiden kera
6. Voit maustaa tomaatti-sipulivinegretin myös pihamaan muilla yrteillä. Kokeile persiljaa, rosmariinia, oreganoa tai tilliä

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki