Pannupihviä jauhelihasta wallenberg-tyyliin ja ruohosipuli-crème fraîche
4
Henkeä
90 min

Pannupihviä jauhelihasta wallenberg-tyyliin ja ruohosipuli-crème fraîche

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

2 tl suolaa

3 keltuaista

4-5 dl kermaa

1 tl nelimaustetta

1-2 dl saaristolaisleipää raastettuna

1 tl mustapippuria myllystä

2 rkl voita paistamiseen

Ruohosipuli-crème fraîche:

150 g creme fraîche

1 rkl Dijon sinappia

1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna

1 rkl valkoviinietikkaa

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

1. Varmista että liha, kerma ja keltuaiset ovat kaikki kylmiä.
2. Laita jauheliha yleiskoneeseen ja lisää suola joukkoon. Anna yleiskoneen pyöriä ja sekoita joukkoon keltuaiset yksi kerrallaan. Kaada kerman joukkoon nelimauste ja rouhittua mustapippuria. Lisää kerma lihan joukkoon ohuena nauhana.
3. Kun massa on valmis anna sen levätä jääkaapissa noin tunti
4. Muovaile massasta 4 pihviä ja pyöritä ne kauttaaltaan saaristolaisleipämurussa.
5. Paista voissa molemmin puolin ja tarjoile ruohosipuli crème fraîchen kanssa.

RUOHOSIPULI-CRÈME FRAÎCHE
1. Sekoita ainekset keskenään ja vatkaa seosta paksummaksi.
2. Annostele kuumien pannupihvien päälle ja anna sulaa kastikkeeksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok