Paneroidut kalkkunafileepihvit ja juustoinen pasta
4
Henkeä
30 min

Paneroidut kalkkunafileepihvit ja juustoinen pasta

Raaka-aineet

PIHVIT

1 pkt Atria 480g Naturel Kalkkunan Fileeleike

2 dl korppujauhoja

1 tl suolaa

2 rkl rypsiöljyä

1/2 tl mustapippurirouhetta

PASTA

150 g pennemakaronia

6 dl vettä

1 tl suolaa

2 dl ruokakermaa

100 g leikattavaa sulatejuustoa

2 rkl persiljaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Sekoita korppujauhoon suola ja rouhittu mustapippuri. Leivitä marinoidut kalkkunaleikkeet korppujauhoseoksessa ja paista margariinissa miedon kuumalla pannulla molemmin puolin noin 4 minuuttia. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja lisää pastan joukkoon kerma, sulatejuusto pieninä paloina, hienonnettu persilja ja mustapippuri. Kiehauta pastaa sekoitellen vielä 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja maut ovat imeytyneet pastaan. Voit puristaa leikkeiden päälle halutessasi sitruunaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit