Paneerattu porsaan ohut leike ja selleri-perunasose
4
Henkeä
50 min

Paneerattu porsaan ohut leike ja selleri-perunasose

Raaka-aineet

1 pkt Atria 300g Naturell Viljaporsaan Fileepihvi

1 tl rosmariinia

8 kpl jauhoisia perunoita

200 g selleriä

2 dl kevyt maitoa

20 g voita

1 tl suolaa

2 kpl paprikaa (eri värisiä)

2 rkl rypsiöljyä

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Ota liharasia huoneen lämpöön 15 minuuttia ennen valmistusta. Grillaa tai paista pannulla keskilämmöllä öljyssä molemmin puolin yhteensä 10 minuuttia.

Kuori perunat ja selleri ja pilko ne pienemmiksi paloiksi. Keitä niitä vedessä noin 30 minuuttia. Kuumenna maito ja lisää siihen voi. Kaada vesi pois ja vatkaa aineet soseeksi. Lisää maito-voiseosta ja vatkaa kunnes sose on kuohkeaa. Mausta suolalla.

Halkaise paprikat ja pilko isoiksi lohkoiksi. Kierittele paprikalohkot suolalla ja rosmariinilla maustetussa öljyssä. Paahda paprikat pehmeiksi uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit