Paimentolaisen nakkipaistos
6
Henkeä
50 min

Paimentolaisen nakkipaistos

Raaka-aineet

2 pkt Atria 280g Rehti Herkkubroilernakki

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

1 kpl keltasipulia

4 kpl tomaattia

1/2 tl mustapippurirouhetta

1/2 dl persiljaa

800 g perunoita

2 dl ruokakermaa 15%

1 tl suolaa

2 dl juustoraastetta

Näin se hoituu

Leikkaa nakit parin sentin paloiksi tai käytä pikkunakkeja sellaisenaan. Pieni sipuli ja tomaatit lohkoiksi ja pekoni silpuksi. Paista nakkeja pannulla pekonin kanssa ja lisää joukkoon tomaatit ja sipulit. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla ja kumoa ruoka uunivuokaan. Keitä kuoritut perunat ja soseuta ne. Notkista sose kermalla ja mausta suolalla. Levitä sose nakkipaistoksen päälle ja kuorruta juustoraasteella. Paista 180-asteisessa uunissa noin 1/2 tuntia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit