Pähkinällä, sitruunalla ja omenalla kuorrutettu viljaporsaan ulkofilee
6
Henkeä
90 min

Pähkinällä, sitruunalla ja omenalla kuorrutettu viljaporsaan ulkofilee

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,5kg Naturell Viljaporsaan Ulkofilee

50 g pähkinöitä (cashew, maapähkinä, macadam, saksanpähkinä)

2 sitruunaa

2 omenaa (hapan, esim. Granny Smith)

1 rosmariinin oksa

50 g voita, laktoositon

1 1/2 tl suolaa

1 1/2 tl mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Nosta liha huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen paistamista.
Hiero suola ja mustapippuri ulkofileen pintaan, siirrä filee uunivuokaan ja työnnä paistolämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan.
Kypsennä uunissa 100 asteessa kunnes paistolämpömittari näyttää
60 astetta.
Valmista kuorrute: pese sitruunat, raasta sitruunankuoret ja purista sitruunoista mehu. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat.
Laita pähkinät, voi, sitruunankuori ja -mehu, omenapalat ja rosmariinin lehdet tehosekoittimeen ja pyöräytä aineet karkeaksi massaksi.
Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen ja levitä kuorrute kypsennetyn ulkofileen päälle. Paahda ulkofileetä 225-asteisessa uunissa kuorrutteen kanssa noin 10–15 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki