Paahdetut kevätjuurekset
4
Henkeä
30 min

Paahdetut kevätjuurekset

Raaka-aineet

150 g varhaisperunoita

80 g naattiporkkanoita

100 g mininauriita

80 g kevätsipulia

10 g voita

1 tl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 dl valkoviiniä

1,5 dl vettä

Näin se hoituu

Leikkaa perunat, porkkanat ja nauriit lohkoiksi. Paahda ne voin kanssa kattilassa pinnaltaan ruskeiksi. Lisää mausteet ja neste. Hauduta juurekset niin, että ne jäävät napakoiksi. Lisää lopuksi lohkotut kevätsipulit.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok