Paahdettu porsaanfilee ja juustoinen perunasose
6
Henkeä
45 min

Paahdettu porsaanfilee ja juustoinen perunasose

Raaka-aineet

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1/2 dl balsamico-etikkaa

2 rkl sokeria

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

100 g kuivattuja aprikooseja

1/2 ruukku salviaa

5 dl kasvislientä

500 g perunoita

1/2 dl oliiviöljyä

80 g sinihomejuustoa

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Liota aprikooseja kylmässä vedessä yön yli.

Kiehauta sokeri ja balsamico-etikka. Ruskista porsaan filee kuumalla pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja mustapippurilla. Valuta aprikooseista vesi pois ja laita ne uunivuokaan. Lisää lihaliemi ja salvianoksat. Nosta porsaanfilee aprikoosien päälle ja kaada fileelle balsamicokastike. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois. Soseuta sähkövatkaimella, lisää öljy ja sinihomejuusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit