Överihodarit
4
Henkeä
45 min

Överihodarit

Raaka-aineet

4 kpl Atria Wilhelm 140g GrillDog

1 pkt Atria Wilhelm 280g Karamellisoitu Kypsä Pekoni

Goudakastike:

300 g vahvaa goudajuustoa raastettuna

2 dl kuohukermaa

Kaalisalaatti:

20 g voita

1 kpl punasipuli ohuina suikaleina

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 kpl punainen chili ohuina renkaina

0,5 kpl kaali ohuina suikaleina

suolaa

mustapippuria myllystä

Lisäksi:

1 dl makeaa chilikastiketta

0,25 pss friseesalaattia

korianteria tai persiljaa hienonnettuna

50-100 g cheddar- tai goudaraastetta

Näin se hoituu

Juustokastike, karamellisoitu pekoni ja lämmin kaalisalaatti tekevät näistä hodareista parhaat ikinä!

Goudakastike:
Kiehauta kerma kattilassa. Sekoita juustoraaste kerman joukkoon ja kuumenna tasaiseksi, paksuksi kastikkeeksi.

Kaali- punasipulisalaatti:
Kuumenna voi kattilassa ja kuullota punasipulia, valkosipulia ja chiliä noin minuutin ajan. Lisää kaali ja mausta suolalla ja pippurilla. Paistele vielä parin minuutin ajan ja tarjoile sitten mieluiten pikimmiten jotta kaali ei menetä kaikkea rapeuttaan.

Grillaa makkarat ja pekonit. Kuumenna samalla myös sämpylät. Leikkaa kuumat pekonit ohuiksi suikaleiksi.

Sivele sämpylöihin chilikastiketta. Lisää friseesalaattia, kaalisalaattia, makkara ja pekonisuikaleita. Valuta goudakastiketta koko komeuden päälle ja viimeistele vielä korianteri- tai persiljasilpulla sekä juustoraasteella. Kanna kisakatsomoon.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki