Omena-punajuurimureke
4
Henkeä
50 min

Omena-punajuurimurekevuoka

Raaka-aineet

1 pkt Forssan 350g Omenapunajuurisalaatti

Atria 400g Nauta-sika Jauheliha 20%

1 pss sipulikeittoainesta

1/2 dl korppujauhoja

1,5 dl vettä

1 kpl kananmunia

Näin se hoituu

Laita vesi kulhoon, lisää sipulikeittoainekset ja korppujauho. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää kulhoon omena-punajuurisalaatti, jauheliha ja kananmuna. Sekoita. Muotoile kostutetuin käsin massasta voideltuun uunivuokaan mureke. Kypsennä mureke 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunamuusin ja vihersalaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit