Oluessa haudutettu Artesaani-makkarapannu
2
Henkeä
50 min

Oluessa haudutettu Artesaani-makkarapannu

Raaka-aineet

2 kpl valkosipulinkynttä

1,5 dl tummaa olutta

2 rkl sinappia

2 rkl balsamiviinietikkaa

2 rkl sokeria

0,5 tl kuminan siemeniä

1 kpl punasipuli

200 g ruusukaalia

200 g perunoita

2 kpl porkkanaa

1 kpl omena

suolaa

mustapippuria myllystä

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Gouda 240g

tai

1 pkt Atria Artesaani 240g Lämminsavustettu Raakamakkara

Tarjoiluun:

salaattia

olutta

Näin se hoituu

Uunissa oluen ja balsamiviinietikan kanssa haudutetut syksyn kasvikset ovat täydellinen pari Atrian Artesaani Lämminsavustetulle Raakamakkaralle. Makkarapannu on helppo ja yksinkertainen valmistaa, odottelet vain uunin vieressä herkullisia tuoksuja nuuhkien.

Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita olueen joukkoon valkosipuli, sinappi, balsamiviinietikka, sokeri ja kuminan siemenet. Lohko kuorittu punasipuli ja halkaise ruusukaalit. Pese ja pilko perunat ja porkkanat. Pese omena, poista siemenkota ja lohko paloiksi. Sekoita olutmarinadi kasviksiin ja kaada seos uunivuoan pohjalle. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Nosta sitten raakamakkarat kasvisten päälle ja jatka kypsentämistä toiset 20 minuuttia. Nauti makkarapannu kylmän oluen ja raikkaan salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki