Nyhtöpossua viljaporsaan kaslerista
4
Henkeä
390 min

Nyhtöpossua viljaporsaan kaslerista

Raaka-aineet

2 pkt Atria 500g Marinoitu Viljaporsaan Kasleripihvi

MAUSTESEOS:

1 rkl jauhettua juustokuminaa

1 rkl valkosipulijauhetta

1 rkl sipulijauhetta

2 rkl chilijauhetta

1 rkl savustettua paprikajauhetta

1 rkl suolaa

2,5 dl fariini- tai muscvado sokeria

1 rkl sinapinsiemeniä

1 rkl korianterijauhe

1 rkl tummaa kaakaojauhetta

SUOLALIEMI:

1,25 dl merisuolaa

1,25 dl fariinisokeria

18 dl vettä

3 kpl laakerinlehtiä

3 rkl mausteseosta

HAUDUTUSLIEMI::

3 dl colajuomaa

1/2 dl kotikaljauutetta

5 kpl tuoretta timjamin oksaa

HAMPURILAINEN:

4 hampurilaissämpylää

1 rasia Atria Grillisalaatti Coleslow

1 punainen chili

2 punasipulia

2 tomaattia

4 rkl grillikastiketta

8 rkl sinappikurkkusalaatti

Näin se hoituu

Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään. Mittaa kattilaan suolaliemen ainekset ja kiehauta, anna jäähtyä täysin kylmäksi. Voit nopeuttaa jäähtymistä keittämällä vain 4dl vedestä ja lisäämällä 14dl kylmää vettä kuumaan liemeen. Pyyhi lihan pinnasta ylimääräinen marinadi pois ja upota puhdistettu liha suolaliemeen ja anna leikkeiden marinoitua jääkaapissa kaksi tuntia. Kuivaa lihan pinta ja hiero runsaasti mausteseosta lihaan. Laita uunivuokaan ja kaada päälle colajuoma ja kotikaljauute, lisää timjamit. Hauduta leikkeitä 125 -asteisessa uunissa noin 4 tuntia ilman kantta. Anna lihan jäähtyä liemessään ja revi suikaleiksi esimerkiksi haarukalla. Sekoita grillikastike lihaan.
Tarjoa esimerkiksi hampurilaisen täytteenä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit