Nautakurpitsa-currya ja kurkkuraita
6
Henkeä
90 min

Nauta-kurpitsacurrya ja kurkkuraita

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

1 kpl sipuli lohkoina

2 kpl valkosipulin kynttä viipaleina

1 kpl punainen chili viipaleina

400 g kurpitsaa kuutioina

2 rkl öljyä

2 rkl currya

1 tl juustokuminaa

1 tl korianteria jauhettuna

1 ltr lihalientä

maizena suurustetta

Kurpitsaraita

300 g tuorekurkkua karkeaksi raastettuna

1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna

2 dl maustamatonta jogurttia

1 rkl minttua hienonnettuna

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Paloittele liha ja kurpitsa kuutioiksi. Ruskista paistikuutiot ja sipulit öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja mausteet. Hauduta noin 30 min. Lisää kevyesti paistetut kurpitsakuutiot ja hauduta vielä noin 30 min, kunnes liha on kypsää. Suurusta tarvittaessa ja tarjoa kurkkuraidan ja esim. jasmine-riisin kanssa.
Sekoita kurkkuraidan ainekset keskenään ja anna maustua tunti ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit