Makkararuoka: Nauravat kalkkunanakit ja tomaattidippi
3
Henkeä
15 min

Nauravat kalkkunanakit ja tomaattidippi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 280g Rehti Kevyt 5% Kalkkunanakki

3 kpl tomaattia

1 kpl valkosipulin kynsiä

10 kpl basilikan lehtiä

1 rkl punaviinietikkaa

1 tl sokeria

1 tl suola

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Leikkaa nakkeihin noin sentin syvyinen ristikko molempiin päihin. Grillaa tai keitä nakit.

Murskaa tomaatti, valkosipulinkynsi ja basilikan lehdet aivan pieneksi silpuksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella ja mausta kastike etikalla ja sokerilla. Anna maustua mieluusti ainakin 1/2 tuntia. Tarjoile nakit tomaattidippikastikkeen kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit