Naudan lehtipihvit ja lämmin tomaatti-papusalaatti
4
Henkeä
20 min

Naudan lehtipihvit ja lämmin tomaatti-papusalaatti

Raaka-aineet

SALAATTI

1 kpl keltasipulia

1 rkl rypsiöljyä

200 g pitkiä vihreitä pakastepapuja

200 g minitomaatteja

1/2 tl suolaa

1/2 tl sokeria

1/4 tl mustapippurirouhetta

LEHTIPIHVIT

2 pkt Atria 270g Naudan Lehtipihvi ja maustevoit

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää pannulle sulatetut vihreät pavut sekä tomaatit. Paista parin minuutin ajan ja lisää mustapippuri, suola ja sokeri. Sekoita ja kaada salaatti tarjoilukulhoon. Peitä kulho foliolla pihvien paiston ajaksi.

Peitä leikkuulauta leivinpaperilla ja nosta pihvit siihen. Kaada jokaiselle pihville pieni tilkka öljyä ja hiero kauttaaltaan pihvien pinnoille. Kuumenna kaksi paistinpannua (jotta pihvit saa paistettua 4 henkilölle kerrallaan) oikein kuumaksi ja paista pihvejä noin minuutti molemmin puolin. Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla. Nosta pihvit lautasille, aseta päälle maustevoi ja tarjoile heti lämpimän tomaatti-papusalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit