Nakki-pekonikääre
4
Henkeä
30 min

Nakki-pekonikääre

Raaka-aineet

2 pkt Atria 240g Leppäsavu Nakki

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

Näin se hoituu

Levitä pekonisiivut limittäin työlaudalle nakkien pituiseksi matoksi. Kokoa nakit pekonimaton päälle, taita pekonit nakkien ympärille kireäksi rullaksi kääretortun tapaan.

Grillaa ensin saumakohta kiinni. Jatka grillailua keskilämmöllä kääröä varovasti käännellen niin että koko kääre grillautuu kauniin ruskeaksi. Kypsentämiseen kuluu aikaa noin 15 minuuttia. Nosta kääre lopuksi vielä hetkeksi epäsuoralle tulelle vetäytymään.

Leikkaa kääre keskeltä poikki ja tarjoile haluamasi lisäkkeiden kanssa.

Voit kypsentää kääreet myös 200-asteisessa uunissa esimerkiksi foliovuoassa.

VINKKI: Voit käyttää tavallisen pekonin sijaan myös vähärasvaisempaa broilerinpekonia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki