Nakki-kesäkurpitsapaistos
4
Henkeä
30 min

Nakki-kesäkurpitsapaistos

Raaka-aineet

600 g Atria Kunnon Arki 840g Grillinakki

500 g kesäkurpitsaa

300 g rosamundaperunaa

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

10 g voita

2 rkl paprikajauhetta

1 prk tomaattimurskaa

tuoretta basilikaa

50 g juustoraastetta

Näin se hoituu

Leikkaa nakit kahtia ja kesäkurpitsa sormen paksuisiksi suikaleiksi. Leikkaa kuorittu peruna ohuiksi viipaleiksi. Pilko myös sipuli ja viipaloi valkosipuli. Paista paloja voissa ja mausta paprikajauheella. Kumoa ainekset uunivuokaan ja kaada tomaattimurska päälle. Mausta basilikalla ja ripottele päälle juustoa. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja juusto on kuorruttunut.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit