Miniribsit, jääkasviksia ja sinihomejuustodippi
2
Henkeä
90 min

Miniribsit, jääkasviksia ja sinihomejuustodippi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 950g MiniRibs

JÄÄKASVIKSET:

1 kpl porkkana

1 kpl fenkoli

1 kpl kesäkurpitsa

1 kpl punasipuli

SINIHOMEJUUSTODIPPI:

100 g sinihomejuustoa

1 kpl valkosipulinkynsi

1 prk kermaviiliä

1/2 tl sinappijauhetta

1 tl mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Ota miniribsit huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen grillaamista.
Jääkasvikset: Pese kasvikset, kuori porkkana ja punasipuli. Poista porkkanasta, fenkolista ja kesäkurpitsasta päät. Viipaloi kasvikset pitkittäin veitsellä, juustohöylällä tai mandoliinilla ja upota kylmään veteen. Säilytä hyvin peitettynä jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Sinihomejuustodippi: Murenna sinihomejuusto kulhossa haarukkaa apuna käyttäen. Kuori ja murskaa valkosipuli, lisää juuston sekaan. Lisää loput dipin ainekset ja sekoita, tarkista maku. Laita jääkaappiin maustumaan.
Liha: Grillaa miniribsit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kokoaminen: Nosta kasvikset vedestä ja valuta kuiviksi, kasaa ilmava salaatti kulhoon tai lautaselle. Leikkaa valmiit ribsit luiden väleistä paloiksi. Naatiskelkaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok