Miniribsejä, jalapenomajoneesia ja suola- viinietikkaperunalastuja
4
Henkeä
60 min

Miniribsejä, jalapenomajoneesia ja suola- viinietikkaperunalastuja

Raaka-aineet

1 pkt Atria 950g MiniRibs

Jalapenomajoneesi:

0,5-1 dl jalapenoja

5 dl majoneesia

Perunalastut:

1 kg perunoita

rypsiöljyä uppopaistamiseen

sormisuolaa

viinietikkaa

Näin se hoituu

Ota ribsit huoneenlämpöön tunti ennen grillausta. Grillaa ribsien pintaan ensin kaunis väri, ja jatka grillaamista sitten miedommalla, epäsuoralla lämmöllä kunnes ribsit ovat kypsiä, noin 20 minuuttia välillä käännellen. Voit myös paistaa ribseihin pintavärin pannulla ja kypsentää ribsejä sitten 225-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Soseuta jalapenot sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa majoneesin joukkoon. Laita majoneesi maustumaan jääkaappiin.

Kuori ja leikkaa retikka noin 10 cm x 1 cm kokoisiksi tikuiksi.

Pese perunat. Leikkaa mandoliinilla tai juustohöylällä perunoista oikein ohuita viipaleita. Kuivaa perunat ja friteeraa 180-asteisessa öljyssä noin 4 – 5 min, kunnes perunoista tulee kullanruskeita ja rapeita. Ripottele sormisuolaa ja pirskota viinietikkaa kuumien perunoiden päälle. Tarjoile heti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok