Metsästäjänpata
6
Henkeä
40 min

Metsästäjänpata

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

1 kpl keltasipulia

2 dl lihalientä

1 dl smetanaa

2 dl ruokakermaa

200 g kanttarelleja

2 rkl voita

2 rkl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

2 rkl ruohosipulia

Näin se hoituu

Suikaloi paahtopaisti. Ruskista liha ruokalusikallisessa voita. Laita ne ruskistettuna pataan ja kaada lihaliemi päälle. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia.

Ruskista sillä aikaa lopussa voissa sipulit ja kanttarellit. Ripottele lopuksi jauhot niiden päälle. Lisää nyt pataan kerma ja sieniseos. Sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta vielä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, lisää lopuksi smetana. Koristele ruohosipulilla.

Tarjoa lisänä esimerkiksi etikkapunajuuria ja keitettyjä kasviksia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit