Metsästäjän broileria
4
Henkeä
60 min

Metsästäjän broileria

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 550g Broilerin Ohut Fileeleike Pintamaustettu

1 rkl öljyä

20 g voita

1 kpl sipuli kuutioina

1 kpl valkosipulinkynsi kuutioina

200 g herkkusieni lohkoina

200 g siitakesieniä lohkoina

200 g porkkanaa kuutioina

2 dl demi glace-kastiketta

1 dl kanalientä

1 tl provencen maustesekoitusta

suolaa

mustapippuria

100 g ranskankerma (laktoositon)

Hunaja-sinappilohkoperunat:

4 kpl isoa perunaa lohkoina

1 rkl väkevää sinappia

1 rkl hunajaa

1 rkl öljyä

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Ruskista broilerin leikkeet öljyssä kuumalla pannulla, nosta lautaselle odottamaan.
Ruskista sipulit, sienet ja porkkanat pienissä erissä. Siirrä vihannekset ja broilerin leikkeet pannulle. Lisää mausteet, demi-glace kastike ja kanaliemi. Hauduta noin 15 min. Lisää ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa lisäkkeenä lohkoperunoita ja ruusukaalia.
Hunaja-sinappilohkoperunat:
Sekoita ainekset keskenään, kaada leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Paista 180 asteessa noin 30-40 min

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit