Metsänvartijan paisti
7
Henkeä
60 min

Metsänvartijan paisti

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

1 kpl keltasipulia

100 g suppilovahveroita

2 dl demi-glace kastikepohjaa

2 rkl marjahyytelöä

1/2 dl timjamia

1/2 tl mustapippurirouhetta

2 rkl (tummaa maizenasuurusta)

Näin se hoituu

Leikkaa paistista 1 cm ohuita pihvejä ja ruskista kuumalla pannulla. Siirrä palat kastikekasariin. Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Lisää hienonnettu sipuli pannulle ja anna ruskistua. Lisää myös paloitellut sienet pannulle ja paista pekoni-sipuliseoksen kanssa, kunnes neste sienistä on haihtunut. Mausta pippurilla ja timjamilla. Lisää demi-glace ja marjahyytelö. Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, lisää tummaa maizenasuurusta. Kaada kastike pihvien päälle ja anna hautua 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Lisää tarvittaessa vettä hauduttamisen aikana.

Tarjoile esimerkiksi uuniperunoiden ja vihannesraasteen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit