Maustetut jauhelihapihvit
4
Henkeä
30 min

Maustetut jauhelihapihvit

Raaka-aineet

2 pkt Atria Perhetilan 400g Nauta Jauheliha 15%

4 kananmunan keltuaista

3 dl ruokakermaa

1 dl korppujauhoja

2 tl suolaa

2 tl nelimaustetta

50 g voita paistamiseen

1 dl öljyä paistamiseen

Näin se hoituu

Sekoita murekemassa aineet keskenään kulhossa tasaiseksi massaksi.
Anna jauhelihamassan levätä jääkaapissa 1 tunti, niin korppujauho turpoaa ja mausteet tasaantuvat massassa.
Tee massasta tasakokoisia paksuja pihvejä, paksummasta jauhelihapihvistä tulee mehukkaampi.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää tilkka öljyä ja nokare voita pannuun.
Paista pihvit useammassa erässä ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille.
Kypsennä, kaikki pintapaistetut pihvit yhtä aikaa uunissa 180 asteessa noin 10–15 minuuttia. Paistoajan pituus riippuu pihvin paksuudesta.

Nelimausteen sekoitussuhteet: ¾ tl rouhittua valkopippuria, ¾ tl rouhittua maustepippuria, ¼ tl rouhittua neilikkaa, ¼ tl jauhettua muskottipähkinää

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit