Mausteista kanan reisikoipea ja lämmintä papu-ohrasalaattia
2
Henkeä
60 min

Mausteista kanan reisikoipea ja lämmintä papu-ohrasalaattia

Raaka-aineet

1 pkt Atria n750g Salsa Picante Kanan Reisikoipi

Lämmin papu-ohrasalaatti:

1 kpl porkkana

0,5 kpl kesäkurpitsa

1 kpl punasipuli

1 rkl öljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

2 rkl pekaanipähkinöitä

2 rkl persiljaa

0,5 pss babypinaattia

1 rasia Atria 250g Eat & Go Papu-ohrasalaatti

Näin se hoituu

Kypsennä kanankoivet pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja suikaloi porkkana. Halkaise kesäkurpitsa, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa se viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota porkkanoita keskikovalla lämmöllä 3 minuuttia. Lisää pannulle kesäkurpitsat ja sipulit jatka kuullotusta pari minuuttia. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.

Rouhi pekaanipähkinät karkeasti. Hienonna persilja. Lisää pannulle pähkinät, persilja, pinaatti ja Eat & Go Papu-Ohrasalaatti. Sekoita varovasti nostellen kunnes koko salaatti on lämmintä. Tee salaatista lautaselle peti ja nosta kanan reisikoipi salaatin päälle tai tarjoile molemmat omista tarjoiluastioistaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki