Mausteinen Werneri-nakkikeitto
4
Henkeä
30 min

Mausteinen Werneri-nakkikeitto

Raaka-aineet

1 pkt Atria 360g Werneri Luonnonkuorinakki

1 kpl iso sipuli

1 kpl iso punainen paprika

3 kpl valkosipulinkynttä

1-2 kpl punainen tuore chili

2 rkl oliiviöljyä

3 rkl tomaattipyreetä

3 dl mustapapuja (säilyke)

35 g kapriksia (35 g = yksi pieni purkillinen)

5 dl vettä

1 rkl kasvisliemijauhetta (tai kuutio)

400 g kirsikkatomaatteja tomaattikastikkeessa (säilyke) (400 g = 1 tlk)

1 rkl tabascoa

2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa

lehtipersiljaa

Näin se hoituu

Keitosta voi helposti tehdä miedomman, lastenkin makuun sopivan version jättämällä tabascon ja vaikka myös tuoreen chilin pois. Jos taas pitää erityisen tulisesta, voi chiliä ja tabascoa lisäillä reilumminkin.

Paloittele nakit pieniksi paloiksi. Kuutioi sipuli ja paprika. Viipaloi valkosipulinkynnet ja chilit ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota tomaattipyreetä, valkosipulia, chiliä, paprikaa ja sipulia parin minuutin ajan. Lisää kattilaan nakit, sekä valutetut mustapavut ja kaprikset. Paistele hetkisen ajan.

Lisää vesi, kasvisliemijauhe, kirsikkatomaattisäilyke, tabasco ja balsamicoetikka. Hauduta hiljalleen välillä sekoittaen noin 15 minuuttia.

Hienonna lehtipersilja ja koristele sillä joko annokset tai kattilassa oleva keitto. Tarjoile keiton kanssa patonkia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok