Matalalämpökypsennettyä punaviinipaistia, selleri-pekaaniaiolia ja juuresröstejä
6
Henkeä
480 min

Matalalämpökypsennettyä punaviinipaistia, selleri-pekaaniaiolia ja juuresröstejä

Raaka-aineet

Punaviinipaisti

1 pkt Atria n850g Nauta Punaviinipaisti

4 kpl oksaa tuoretta timjamia

4 kpl oksaa tuoretta rosmariinia

Selleri- pekaaniaioli

4 kpl varsisellerin vihreää vartta

2 dl pekaanipähkinöitä

5 dl majoneesia

1,5 tl valkosipulimurskaa

suolaa myllystä

Juuresröstit

2 pkt Atria 240g Juuresrösti

1 rkl laktoositonta voita

Näin se hoituu

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistamista.
Laita uuni aavistuksen yli 50 asteen (optimaalinen olisi 55 astetta).
Laita lihan pinnalle timjamin ja rosmariinin oksat. Kääri punaviinipaisti leveään vahvaan kelmuun melko tiiviiksi paketiksi. Työnnä sisälämpömittari lihan päädystä paksuimpaan keskikohtaan. Kääri paisti vielä tiukkaan folioon ja laita uunivuokaan. Aseta sisälämpömittari 54 asteeseen ja laita liha kypsymään uunin keskikohtaan. Aikaa menee noin 5-6 tuntia. Paistin valmistuttua anna sen vetäytyä noin 20 minuuttia ennen kuin otat mittarin pois ja avaat paketin. Paista ennen tarjoilua grillissä tai pannulla lihaan kaunis paistopinta Leikkaa ohuita siivuja poikkisyin

Pese ja pilko sellerin varret ihan ohuiksi viipaleiksi. Murskaa pekaanipähkinät. Sekoita joukkoon majoneesi, valkosipulimurska ja suola. Pidä jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Paista juuresröstit pannulla voissa molemmin puolin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok