
Maksapihvit venäläiseen tapaan
Raaka-aineet
RISOTTO
1,5 dl kokonaisia ohrasuurimoita
4 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 kpl keltasipulia
1 rkl voita
1 dl ruokakermaa
50 g parmesan -juustoraastetta
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
KASVISLISÄKE
1/2 kpl suolakurkkua
1 kpl paprikaa
1/2 kpl keltasipulia
2 kpl valkosipulin kynsiä
1 rkl rypsiöljyä
100 g smetanaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 dl persiljaa
MAKSAPIHVIT
1 pkt Atria n400g Naudan Maksaviipale
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1 dl vehnäjauhoja
30 g voita
Näin se hoituu
Suikaloi suolakurkku, paprika ja sipulit. Kuullota sipuli- ja paprikasuikaleet öljyssä, lisää smetana ja suolakurkkusuikaleet. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää leikattu persilja.
Mausta maksaviipaleet ja pyörittele ne jauhoissa. Paista voissa keskilämmöllä. Voit jättää maksan hieman punertavaksi sisältä.