Makkara-pekonirisotto
6
Henkeä
15 min

Makkara-pekonipannu

Raaka-aineet

1 pkt Atria 500g Punainen Lenkki

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

200 g sipulikuutioita

200 g herne-maissi-paprikaa

3 dl pikariisiä

3 dl vettä

1 rkl soijakastiketta

1/2 tl mustapippurirouhetta

1/2 dl persiljaa

1/2 tl suola

Näin se hoituu

Puolita makkara ja poista niistä kuori. Kuutioi makkarat ja suikaloi pekoni. Ruskista ne pannulla. Lisää pannulle sipulikuutiot ja herne-maissi-paprika, jatka ruskistamista vielä pari minuuttia. Lisää sekaan pikariisi, vesi, soijakastike ja rouhittu mustapippuri. Keitä noin 10 minuuttia ja lisää lopuksi sekaan reilusti hienonnettua persiljaa. Tarkista maku.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit