Makkara-juurespannu sinappimajoneesilla
4
Henkeä
70 min

Makkara-juurespannu sinappimajoneesilla

Raaka-aineet

1 kpl bataatti

3 kpl porkkanaa

3 kpl perunaa

3 kpl punajuurta

2 kpl punasipulia

2 kpl naurista

0,5 kpl lanttu

0,5 dl oliiviöljyä

sormisuolaa

mustapippuria myllystä

1 pkt Atria 250g Gastro Ohrapalvimakkara

1 pkt Atria 250g Gastro Punajuurimakkara

1 pkt Atria 250g Gastro Perunamakkara

tuoretta timjamia

Sinappimajoneesi:

1 dl majoneesia

1 rkl kokojyväsinappia

Näin se hoituu

Yhteistyössä Atria ja Tiskivuoren Emäntä.

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Kuori ja pilko kasvikset tasakokoisiksi lohkoiksi. Asettele lohkot leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Valuta juuresten päälle oliiviöljyä ja mausta ne kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Paahda kasviksia uunin keskitasolla noin tunnin ajan tai kunnes ne ovat kypsiä.

Juuresten kypsyessä uunissa viipaloi makkarat ja ota niihin pannulla kauniin ruskea paistopinta. Kaada kypsät juurekset makkaroiden sekaan pannulle. Koristele tuoreella timjamilla.

Nopea kastike syntyy sekoittamalla majoneesi sekä kokojyväsinappi keskenään. Tarjoile kastike pannun rinnalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok