Lindströminpihvit, piparjuurta ja skånenperunaa
4
Henkeä
60 min

Lindströminpihvit, piparjuurta ja skånenperunaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

1 kpl kananmuna

1 dl ruokakermaa (laktoositon)

2 kpl viipaletta paahtoleipää

150 g punajuurta

50 g perunaa

1 rkl kapriksia

1 kpl suolakurkku

2 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

2 rkl juoksevaa margariinia paistamiseen

2 rkl raastettua piparjuurta paistamiseen

Skånenperuna

600 g perunaa kuutioina

1 kpl sipuli kuutioina

1 rkl juoksevaa margariinia

2 dl ruokakermaa (laktoositon)

2 tl suolaa

Näin se hoituu

Leikkaa paahtoleivästä reunat pois ja paloittele viipaleet pieniksi kuutioiksi. Sekoita leipäkuutiot ja kerma, anna turvota 5 min. Lisää loput aineet ja muotoile pihveiksi. Paista paistinpannulla juoksevassa margariinissa molemmin puolin kypsäksi.
Lisää loppuvaiheessa raastettu piparjuuri pannulle.
Skånenperuna
Paista perunakuutiota ja sipulia pannulla margariinissa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää kerma ja suola, hauduta hetki.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit