Lindströmin jauhelihakastike ja pinaattiletut
4
Henkeä
30 min

Lindströmin jauhelihakastike ja pinaattiletut

Raaka-aineet

1 kpl sipuli

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

öljyä paistamiseen

50 g voita

4 rkl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

mustapippuria

1 kpl lihaliemikuutio

0,5 dl kapriksia

2 dl säilykepunajuurikuutioita

1 dl silputtua persiljaa

Näin se hoituu

Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Ruskista kasarissa sipuli ja jauheliha tilkassa öljyä. Laita jauheliha-sipulisekoitus paistamisen jälkeen sivuun odottamaan. Kuumenna voi kasarissa ja lisää vehnäjauhot. Ruskista jauho ja paista kunnes voi-jauhoseos on kauniin ruskeaa. Lisää vesi pienissä erissä voi-jauhoseokseen sekoittaen kastike aina tasaiseksi veden lisäyksen jälkeen. Jatka kunnes kastike on sopivan paksua. Sekoita kastikkeeseen suola, pippuri ja lihaliemikuutio. Lisää jauheliha-sipuliseos, valutetut kaprikset ja punajuurikuutiot sekä persilja. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna pinaattiletut makusi mukaan:
-Pannulla öljytilkassa miedolla lämmöllä
-175-asteisessa uunissa 10 minuuttia foliolla peitettynä
-Mikroaaltouunissa (750 W) 2-3 minuuttia

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki