Liha-kasvisruukku
10
Henkeä
140 min

Liha-kasvisruukku

Raaka-aineet

1 pkt Atria 700g Perinteinen Karjalanpaisti

1 kpl keltasipulia

3 kpl porkkanaa

200 g lanttua

1 tl suolaa

2 kpl laakerinlehteä

10 kpl maustepippuria

70 g vahvaa tomaattisosetta

3 dl vettä

2 dl ruokakermaa

1 dl ruohosipulia

Näin se hoituu

Lado liha kerroksittain sipulilohkojen ja juurespalojen kanssa uunivuokaan. Paahda 200 asteisessa uunissan noin 20 minuuttia, kunnes lihat ovat saaneet hieman väriä. Lisää mausteet ja veteen sekoitettu tomaattisose. Kypsennä 180 asteessa noin 1 tunti. Lisää kerma. Kypsennä vielä 150 asteessa 1 tunti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele pata hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit