Leppäsavu Nakkipasta hernepestolla
4
Henkeä
30 min

Leppäsavu Nakkipasta hernepestolla

Raaka-aineet

1 pakkaus Atria 240g Leppäsavu Nakki

400 g tuorepastaa

Hernepesto:

100 g herneitä

1 dl basilikan lehtiä

1 dl pinjansiemeniä

1 dl parmesan -raastetta

1 rkl sitruunanmehua

2 rkl oliviiöljyä

1 kpl valkosipulinkynsi

suolaa ja mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Aloita pestosta: Jos käytät pakasteherneitä, sulata ne pakkauksen ohjeen mukaan. Tuoreita herneitä käytettäessä kiehauta niitä kolme minuuttia ja jäähdytä. Soseuta peston ainekset tasaiseksi tahnaksi, tarkista maku. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista Leppäsavu Nakkeihin pannulla väri. Sekoita pesto pastan sekaan ja nosta tarjoiluastiaan. Nosta pinnalle nakit ja koristele basilikan lehdillä, parmesanilla ja pinjansiemenillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki