Lempeät guajillo- chili broilerit ja perunoita perulaisittain
4
Henkeä
45 min

Lempeät guajillo-chilifileeleikkeitä ja perunoita perulaisittain

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Lempeä Guajillo-chili Kanan Ohut Fileeleike

600 g uusia perunoita

Papa a la Huancana -kastike:

200 g aji amrillo chiliä tai muuta lempeästi potkaisevaa keltaista chiliä

250 g fetajuustoa

1 murskattu valkosipulinkynsi

1/2 tl suolaa myllystä

1/3 tl musta- ja valkopippuria myllystä

6-7 voileipäkeksiä

2 dl laktoositonta maitoa

2 rkl oliiviöljyä

1-2 limen mehu

Koristeeksi:

4 salaatinlehteä

4 kovaksi keitettyä kananmunaa

4 rkl mustia oliiveja viipaleina

Näin se hoituu

Ota fileeleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista. Grillaa ne pakkauksen ohjeen mukaan ennen tarjoilua.

Halkaise chilit ja poista siemenet. Keitä chilit kypsiksi, aikaa tähän kuluu noin 10 minuuttia. Kuori chilit ja laita ne blenderiin. Lisää murennettu feta, valkosipuli, mausteet, voileipäkeksit, maito, öljy ja limenmehu surauta tasaiseksi. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja/tai pippuria. Kastikkeen tulisi olla suhteellisen paksua ja kevyen keltaista.

Kypsennä perunoita kiehuvassa vedessä, kunnes ne tuntuvat haarukalla pistettäessä kypsiltä.

Asettele lautaselle salaatinlehti, kananmunalohkoja ja perunoita. Nosta grillattu fileeleike vierelle. Lusikoi Huancaina–kastiketta perunoille ja koristele annos oliiveilla.

Kastike sopii hyvin myös dippaamiseen.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok