Lempeät guajillo- chili broilerit ja perunoita perulaisittain
4
Henkeä
45 min

Lempeät guajillo- chili broilerit ja perunoita perulaisittain

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Broilerin Ohut Fileeleike Lempeä Guajillo-chili

Perunat:

600 g uutta perunaa

Papa a la Huancana -kastike

250 g fetajuustoa

1 murskattu valkosipulinkynsi

1/2 tl suolaa myllystä

1/3 tl musta- ja valkopippuria myllystä

6-7 voileipäkeksiä

2 dl laktoositonta maitoa

2 rkl oliiviöljyä

1-2 limen mehu

Koristeeksi:

4 salaatinlehteä

4 kovaksi keitettyä kananmunaa

4 rkl mustia oliiveja viipaleina

Näin se hoituu

Ota broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
Uudet perunat: Kypsennä perunoita kiehuvassa vedessä, kunnes ne tuntuvat haarukalla pistettäessä kypsiltä.

Papa a la Huancaina – kastike: Halkaise chilit ja poista siemenet, keitä 10min kunnes chili on kypsä, kuori. Aja chilit, murennettu feta, valkosipuli, mausteet, voileipäkeksit, maito, öljy ja limenmehu tehosekoittimessa tasaiseksi. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ti pippuria. Kastikkeen tulisi olla suhteellisen paksua, kevyen keltaista ja maku miedosti potkaiseva.

Liha: Grillaa broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Annoksen kokoaminen: Laita lautaselle salaatinlehti, kuoritut ja lohkotut munat ja perunoita. Lusikoi Huancaina – kastiketta perunoille, koristele oliiveilla. Nosta grillatut broilerit lautaselle. Voit käyttää kastiketta myös dippaamiseen.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki