Lehtipihvirulla
4
Henkeä

Lehtipihvirulla

Raaka-aineet

Pizzataikina:

4 dl vettä

50 g tuorehiivaa

1-2 tl suolaa

9 dl durumvehnäjauhoja

2 rkl oliiviöljyä

Kastike:

1,5 dl majoneesia

0,5 dl turkkilaista jogurttia

2 rkl chilikastiketta esim. srirachaa

1 rkl limemehua

0,5 tl suolaa

Salaatti:

1 kpl jääsalaatti tai lehtisalaatti

1 kpl punasipuli

2 kpl luumutomaattia

6 kpl pepperonipaprikaa

100 g pehmeää fetaa

Lisäksi:

2 pkt Atria 390g XXXL Naudan Jättileike

Näin se hoituu

Lehtipihvi on monen suosikkiherkku. Paista lehtipihvit grillissä ja kääri rullaksi pizzapohjan avulla. Sopivasti chilinen kastike viimeistelee annoksen.

Valmista aluksi pizzataikina. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Vaivaa tasaiseksi ja työstä noin 5 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin tunti, kunnes se on kaksinkertainen.

Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua.

Leikkaa salaatti suikaleiksi. Leikkaa punasipuli, tomaatit ja pepperonipaprikat viipaleiksi.Murustele joukkoon feta.

Jaa taikina kuuteen osaan ja pyörittele pizzoiksi.

Lämmitä pizzakivi kuumaksi n. 250-asteisessa grillissä. Paista pizzapohjaa noin 3-5 minuuttia. Levitä pizzapohja alumiinifolion päälle. Paista lehtipihvit grillissä noin minuutin ajan molemmin puolin. Nosta lehtipihvit pizzapohjien päälle.

Pirskottele päälle kastiketta ja lisää salaattia keskelle. Kääri folion avulla rullaksi. Älä kuitenkaan kääri foliota rullan väliin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki