Leffalautanen kahdelle
2
Henkeä
60 min

Leffalautanen kahdelle

Raaka-aineet

1 pkt Atria 600g Hornet Snacks Buffalo Bites

200 g varsiselleriä 10 cm pitkinä pätkinä

Dippi:

kermaviiliä

silputtua ruohosipulia

suolaa

mustapippuria myllystä

Chilipähkinät:

valkosipulinkynsi

pähkinäsekoitusta

chilijauhetta

paprikajauhetta

suolaa

mustapippuria myllystä

öljyä

Friteeratut suolakurkut:

vehnäjauhoja

leivinjauhetta

mustapippuria myllystä

cayennepippuria

olutta

kananmuna

voisulaa

suolakurkkuja

Näin se hoituu

Sekoita dipin ainekset keskenään ja laita dippi jääkaappiin maustumaan.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. Laita murska kulhoon ja sekoita joukkoon loput pähkinöiden raaka-aineet. Levitä pähkinäseos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 180-asteissa uunissa kymmenisen minuuttia.

Kypsennä Hornet Snacksit pakkauksen ohjeen mukaan pähkinöiden valmistuttua.

Sekoita friteeraustaikinan kuivat aineet, eli vehnäjauho ja mausteet kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa keskenään olut, kananmuna ja voisula. Vispaa kuivat aineet olutseoksen joukkoon.

Leikkaa suolakurkut pitkittäin noin puoli senttiä paksuiksi viipaleiksi. Kuivaa kurkkujen pinta talouspaperilla.

Upota kurkkuviipaleet friteeraustaikinaan ja nosta varovasti 180-asteiseen öljyyn paistumaan. Friteeraa noin 3 – 4 minuutin ajan, kunnes kurkut saavat kauniin ruskean pinnan. Nosta valmiit kurkut talouspaperin päälle valumaan.

Nosta Hornet Snacksit, friteeratut suolakurkut, selleritangot, chilipähkinät sekä dippi tarjoiluvadille ja kanna herkku telkkarin ääreen.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki