Lanttulaatikko
10
Henkeä
100 min

Lanttulaatikko

Raaka-aineet

1 kg lanttua

1 dl korppujauhoja

2 dl ruokakermaa

2 kpl kananmunia

1/2 dl siirappia

1 tl suolaa

1/4 tl valkopippuri jauhetta

1/4 tl inkivääriä

1/4 tl muskottipähkinää

voita

korppujauhoja

Näin se hoituu

Kuori ja leikkaa lantut lohkoiksi ja keitä ne kypsiksi. Soseuta kypsät lantut.

Turvota korppujauhot ruokakermassa.

Sekoita keskenään soseutettu lanttu, turvotetut korppujauhot, kananmunat, siirappi ja mausteet. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada seos voideltuihin uunivuokiin. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita. Paista 170-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok