Lämpimät kasvis-juustonyytit
6
Henkeä
20 min

Lämpimät kasvis-juustonyytit

Raaka-aineet

500 g kruunukasviksia

1/2 kpl purjosipulia

1/2 tl suolaa

100 g leikattavaa sulatejuustoa (sinihome)

1 dl ruokakermaa

1/2 dl persiljaa

Näin se hoituu

Hienonna purjosipuli. Kuutioi sulatejuusto. Leikkaa viisi reilua folio- ja leivinpaperipalaa. Aseta leivinpaperipalat folioiden päälle. Lisää vihannekset kerroksittain ja ripottele väleihin suolaa. Lisää juustokuutiot. Lorauta nyytteihin sulkemisvaihessa kerma. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia tai hauduta grillissä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää koristeeksi pinnalle nyyttien avaamisen jälkeen hienonnettua persiljaa.

Reseptit ja vinkit