Kuorrutettu käpymakkara
4
Henkeä
40 min

Kuorrutettu käpymakkara

Raaka-aineet

1 pkt Atria 450g Kunnon Herkkulenkki

50 g juustoraastetta

2 kpl tomaattia

1 kpl keltasipulia

2 rkl ketsuppia

2 rkl sinappia

oliiviöljyä

Näin se hoituu

Leikkaa makkaran pintaan pientä ruudukkoa, syvyydeltään noin puoli senttimetriä. Hiero makkaran pintaan juustoraastetta niin, että sitä menee myös leikkausviiltoihin. Leikkaa tomaatit ja sipuli kuutioiksi ja sekoita ne keskenään. Laita tomaatti- ja sipulikuutiot öljyttyyn alumiinivuokaan ja nosta lenkki pedille. Grillaa tai paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunnes makkara on auennut kävyn näköiseksi. Tarjoa esimerkiksi ketsupin, sinapin ja perunamuusin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit