Kunnon pihvi, pekoniin käärityt maissintähkät sekä persilja-granaattiomenavoita
4
Henkeä
40 min

Kunnon pihvi, pekoniin käärityt maissintähkät sekä persilja-granaattiomenavoita

Raaka-aineet

3 rkl Chipotle-rubia tai muuta dry rubia

1 pkt Atria n600g Takuumurea Naudan Rib Eye Steak

Persilja-grataattiomenavoi:

300 g pehmeää voita

1 dl persiljaa hienonnettuna

puolikkaan granaattiomenan siemenet

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

Lisäksi:

4 kpl esikypsennettyä maissintähkää

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

Näin se hoituu

Mikäli valmistat dry rubin itse, aloita sen teolla. Reseptin löydät nimellä Chipotle-rub.

Hiero rub pihveihin huolellisesti ja jätä maustumaan huoneenlämpöön tunniksi.

Sekoita maustevoin ainekset huolellisesti yhteen kulhossa. Taittele kelmu kaksinkertaiseksi ja nosta voi kelmun päälle suoraksi janaksi. Rullaa voi pötköksi ja kiristä päistä tiukaksi paketiksi. Laita pakkaseen tai jääkaappiin jähmettymään.

Kääri maissintähkien päälle 2-3 siivua pekonia.

Lämmitä grilli kuumaksi.

Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 2-3 minuuttia per puoli. Anna pihvien levätä hetki folion alla ennen tarjoilua. Grillaa maissintähkiä noin 1-2 minuuttia kerrallaan joka puolelta, kunnes pekonissa on hyvä väri.

Tarjoile kunnon pihvit persilja-granaattiomenavoin sekä pekoniin käärittyjen maissintähkien kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki