Kunnon makkarakastike
4
Henkeä
30 min

Kunnon makkarakastike

Raaka-aineet

3 rkl voita

1 pss Atria 300g Juusto Makkara-mix

3 rkl vehnäjauhoja

4 dl vettä

1 tl suolaa

0,5 tl valkopippuria

Tarjoiluun esim:

keitettyjä perunoita tai perunamuusia

suolakurkkuja

etikkapunajuuria

Näin se hoituu

Sulata voi pannulla ja lisää makkarat. Ruskista makkaroita noin 3 minuuttia ja siirrä makkarat sivuun pannulta. Lisää pannulle jauhot ja käristä, kunnes niissä on tasainen ruskea väri. Kaada pannulle 1 desilitra vettä kaiken aikaa sekoittaen. Kun kastikepohja on tasaista, sekoita sen joukkoon ruskistetut makkarat ja 3 dl vettä ja hauduta miedolla lämmöllä haluamasi paksuiseksi kastikkeeksi.

Mausta valmis kastike lopuksi suolalla ja valkopippurilla. Tarkista maku ja tarjoile vaikkapa keitetyiden perunoiden tai perunamuusin ja kasvisten kera. Lisäkkeeksi sopivat myös esimerkiksi suolakurkut ja etikkapunajuuret.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit