Koskenlaskijan kanakeitto
6
Henkeä
30 min

Koskenlaskijan kanakeitto

Raaka-aineet

1 rasia Atria Perhetilan 550g Broilerin Ohut Fileeleike Pintamaustettu

1 rkl öljyä

2 porkkanaa

1 palsternakka

1 parsakaalin kukinto

1 pieni kukkakaali

10 sentin pala purjoa

12 dl vettä

1 punainen chili silputtuna

1 kanelitanko

2 laakerinlehteä

1 tl mustapippurirouhetta

2 kanaliemikuutiota

1 pkt Koskenlaskija -juustoa

Pinnalle 1 ruukku korianteria

Näin se hoituu

Paloittele fileet ja ruskista palat öljytilkassa paistinpannussa. Esikäsittele kasvikset.
Kuumenna vesi, mausteet, liemikuutiot ja pilkottu juusto kiehuvaksi. Lisää kasvis- sekä broileripalat ja mausteet. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.
Ripottele tuoreyrttisilppu keittoon. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit