Korealaiset wingsit
4
Henkeä
155 min

Korealaiset wingsit

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 800g Naturel Broilerin Siipi

1 rkl gochujang-tahnaa (korealaista fermentoitua punaista chilitahnaa)

1 rkl soijaa

1 dl valkoviiniä

3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 kpl 3 cm pala inkivääriä raastettuna

1 tl seesamiöljyä

0,3 tl chilihiutaleita

2 rkl rypsiöljyä

2 rkl perunajauhoja

Koristeluun kevätsipulirenkaita

Näin se hoituu

Ripottele suolaa siipien päälle ja anna maustua noin 2 tuntia. Tarkoitus on maustamisen lisäksi saada ylimääräistä kosteutta pois siipien pinnalta, jotta lopputuloksesta tulee rapeampi.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja keitä kunnes koostumus alkaa muistuttaa notkeaa siirappia. Siivilöi aineet tiheän siivilän läpi ja pidä lämpimässä. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuivaa siipien pinta huolellisesti. Laita siivet kulhoon ja pirskottele päälle rypsiöljyä. Ripottele päälle perunajauhot ja sekoita tasaiseksi. Nosta siivet öljytyn uuniritilän päälle tasaisesti ja paahda uunissa noin 14 minuuttia. Laita siivet kulhoon ja kaada päälle glaseerauskastike ja pyörittele sekaisin. Kaada korealaiset wingsit tarjoiluastiaan ja koristele kevätsipulilla. Tarjoile heti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki