Kokonaisena grillattu takuumurea sisäfilee ja pekonikesäkurpitsat
6
Henkeä
60 min

Kokonaisena grillattu takuumurea sisäfilee ja pekonikesäkurpitsat

Raaka-aineet

SISÄFILEE

1 kpl Atria n1,1kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäfilee vakuumi

1 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

1 dl tuoreita yrttejä (rosmariini, basilika, persilja)

1 dl rypsiöljyä

PEKONIKESÄKURPITSAT

4 kpl kesäkurpitsaa keskikokoista

2 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 pkt leikattavaa sulatejuustoa

Näin se hoituu

Hienonna tuoreet yrtit. Sekoita rypsiöljy, yrtit, suola ja pippuri. Hiero fileen pintaan mausteöljyä, jätä osa öljystä. Grillaa filee kuumassa grillissä kauttaaltaan noin 10 minuuttia, pienennä lämpö 1/3 osaan ja kypsennä filee välillä käännellen noin 30 minuuttia. Nosta filee grillistä vetäytymään. Sivele pintaan vielä mausteöljyä, kääri foliopaperiin noin kymmeneksi minuutiksi ennen viipalointia ja tarjoilua.

Pekoni-kesäkurpitsat: Halkaise kesäkurpitsat ja koverra siemenkota pois. Viipaloi sulatejuusto 16 viipaleeksi. Laita viipaleet (2 kpl/kurpitsan puolikas) koverrettuun kesäkurpitsaan. Pyöräytä pekoniviipaleet kurpitsan ympärille tiiviisti niin, että juusto ei näy. Grillaa kuumassa grillissä, kunnes pekoni on rapeaa, noin 10 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit