Kokonaisena grillattu porsaan pihvifilee ja valkosipuli-perunanyytit
7
Henkeä
60 min

Kokonaisena grillattu porsaan pihvifilee ja valkosipuli-perunanyytit

Raaka-aineet

1 pkt Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

700 g perunaa

1 kpl keltasipulia

2 kpl valkosipulin kynsiä

2 dl ruokakermaa

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippuriruohetta

1 rkl rypsiöljyä

Näin se hoituu

Grillaa porsaan pihvifileetä noin 30 minuuttia välillä käännellen. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Nyytit: Kuori ja viipaloi perunat ja sipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa seitsemän 30 x 60 cm foliopalaa, taita palat kaksinkerroin. Sipaise foliopaloille öljyä. Kokoa kullekin foliopalalle perunaa, sipulia ja valkosipulia. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Kokoa nyyteiksi ja kaada jokaiseen nyyttiin ruokakermaa. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä noin 20-30 minuuttia.

Leikkaa meheväksi grillattu porsaan pihvifilee viipaleiksi. Tarjoa valkosipuli-perunanyyttien sekä Atria Sinappisen Salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki