Kokonaisena grillattu porsaan pihvifilee ja perunanyytit
7
Henkeä
50 min

Kokonaisena grillattu porsaan pihvifilee ja perunanyytit

Raaka-aineet

1 pkt Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

700 g peruna-sipulisekoitusta

1/2 tl suolaa

1 tl mausteita

100 g tuorejuustoa

Näin se hoituu

Kuumenna grilli ja grillaa pihvifileetä noin 10 minuuttia kauttaaltaan. Kääri filee sen jälkeen folioon ja kypsennä grillissä miedoimmalla lämmöllä 40 minuuttia.

Leikkaa alumiinifoliosta 6 palaa ja voitele ne öljyllä. Jaa puolisulanut peruna-sipulisekoitus foliopaloille ja mausta suolalla ja muilla mausteilla makusi mukaan. Laita jokaiseen nyyttiin nokare tuorejuustoa. Sulje nyytit ja kuumenna grillissä noin 30 minuuttia.

Leikkaa pihvifilee siivuiksi ja tarjoa perunanyyttien ja raikkaan salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit